Top 3 meest sportieve bedrijf van Vlaanderen!

8 mei 2023

Als je topsporters vraagt waar ze de grootste hekel aan hebben, zullen velen zeggen: aan verliezen! Ook wij vinden dat minder leuk, want… we play to win, niet? Maar zit de winst niet meer in wat je geleerd hebt door deel te nemen, in hoe je met het verlies omgaat en daarna gemotiveerder dan ooit verder gaat? Dat geloven we graag! 

Afgelopen maandag werden de allereerste Sportbedrijf-Awards uitgereikt in de studio’s van Kanaal Z. Het was een leuke, inspirerende avond met vijftien genomineerde bedrijven in vijf verschillende categorieën, een team experten en uiteraard ook minister van Sport Ben Weyts.

Tal van sterke en goed onderbouwde dossiers werden ingediend. De verschillen waren heel klein en het kwam dus aan op de details. Elicio was een van de drie genomineerden in de categorie 50 tot 250 medewerkers. In de introductie kregen we een eervolle vermelding als bedrijf met de meest ludieke en creatieve initiatieven, met dank aan onze kantoorhonden Gust, Suki, Olli & co. 

We keerden weliswaar niet terug naar huis met de award, maar wel met een rugzak vol nieuwe inspiratie. En met de bevestiging dat we trots mogen zijn op ons sportbeleid en op onze sportieve medewerkers! Een award is mooi, maar het blijft een item in je kast.

 

"Een vrolijke medewerker in loopbroek die je spontaan van achter je bureau komt halen om over de middag samen een toertje te gaan lopen: geweldig toch! Dat is waar we het écht voor doen!"

 


 

Wil je al onze initiatieven zien? Volg ons dan via onze LinkedIn-pagina of kijk naar de uitzending op Kanaal Z van maandag 22 mei tot en met vrijdag 26 mei, iedere dag om 9u00, 13u00 en 18u00. 
 


 

 

 

 

Top