Nieuws

 • 12 dec. 2022
  Floating Energy Allyance installeert een drijvende LiDAR

  Floating Energy Allyance (FEA) - consortium van 3 bedrijven - Baywa r.e., BW Idéol en Elicio - heeft een drijvende LiDAR ingezet op de locatie van hun Buchan Offshore Wind project. De verzamelde gegevens zullen informatie opleveren voor de energieopbrengst, het technisch ontwerp en de milieubeoordelingen en zijn een belangrijke stap in de ontwikkeling van het project.

  Lees meer

 • 11 dec. 2022
  It's beginning to look a lot like Christmas

  ...  en dat betekent dat het terug tijd is om deel te nemen aan de Brugse Kerstloop, een jaarlijkse traditie waar we met Elicio graag onze kilometers lopen voor het goede doel.

  Lees meer

 • 30 nov. 2022
  Mestrèl, het drijvende windproject in de Middellandse Zee zet in op lokale verankering

  Het drijvende windproject van het consortium Baywa r.e. en Elicio kreeg de naam Mestrèl. Het consortium ondertekende onlangs "la Charte d’engagement local portée par Pôle Mer Méditerranée" en wil zich onderscheiden door ambitieuze plaatselijke economische voordelen voorop te stellen.

  Lees meer

 • 21 nov. 2022
  WE MOETEN VROUWEN STEUNEN EN MOTIVEREN OM IN DE HERNIEUWBARE ENERGIESECTOR AAN DE SLAG TE GAAN

  Dragana Gajic, Head of Accounting bij Elicio Serbia, is lid en trotse ambassadrice van het Green Women’s Network, een initiatief van de Canadese ambassade in Servië en OIE Srbija. Het Green Women’s Network had een gesprek met Dragana over hoe vrouwen gemotiveerd kunnen worden om een actievere rol op te nemen in de hernieuwbare energiesector.

  Lees meer

Top