Nieuws

 • 17 jan. 2022
  Floating Energy Allyance verwerft rechten om een drijvend offshore windpark in Schotse wateren te ontwikkelen

  De Floating Energy Allyance - een consortium bestaande uit 3 partners Baywa r.e., BW Idéol en Elicio - heeft de rechten verworven voor de ontwikkeling van een drijvend offshore-windpark met een capaciteit van 1 GW. Een zone die zich bevindt voor de noordoostkust van Schotland. 

  Lees meer

 • 5 jan. 2022
  Windenergie maakt ook kinderen blij!

  Buiten spelen is belangrijk voor kinderen, en dat heeft de gemeente Alibunar goed begrepen. Dit jaar gingen de fondsen van de donatieovereenkomst tussen de gemeente en Elicio naar een leuke buiten kinderspeeltuin.

  Lees meer

 • 6 dec. 2021
  Elicio loopt zo snel als de wind!

  Nog altijd corona tijden, en niet evident om een Kerstloop te organiseren, maar Stad Brugge ging ervoor, alsook Elicio! De loop voor het goede doel was opnieuw een succes.

  Lees meer

 • 26 okt. 2021
  Elicio en UniCredit finaliseren de herfinanciering van Alibunar windpark

  UniCredit Bank Serbia en Elicio Ali VE, een 100% dochteronderneming van Elicio NV, hebben met succes de herfinanciering afgerond van het 42 MW Alibunar Windpark, een onshore windpark die elektriciteit levert aan iets minder dan 30.000 huishoudens. De groene energie die door het project wordt geproduceerd, zal naar verwachting de uitstoot van koolstofdioxide (CO2) in Servië met bijna 95.000 ton per jaar verminderen.

  Lees meer

Top