Nieuws

 • 9 aug. 2023
  12 MW extra vermogen groene energie

  In Le Plessier-Rozainvillers (département de la Somme, regio Hauts-de-France) draaien sinds begin augustus 4 nieuwe windturbines vrolijk in de wind. Samen produceren ze 27.000 MWh groene energie per jaar, goed om het energieverbruik van bijna 8.000 gezinnen. 

  Lees meer

 • 26 jun. 2023
  De 7e editie van Seanergy - voor het eerst in Parijs - was een succes!

  De zevende editie van Seanergy trok bijna 4.000 deelnemers. Het evenement vond plaats op 20 en 21 juni in Parijs en is uitgegroeid tot een belangrijke ontmoetingsplaats voor de internationale offshore hernieuwbare energie-industrie. 

  Lees meer

 • 16 jun. 2023
  Footéolien 2023: U was geweldig!

  Op vrijdag 9 juni ging vond de elfde editie van Footéolien tratitie getrouw plaats in Parijs. Een geweldig leuk evenement voor de windenergie sector in Frankrijk, waar iedereen uit de sector zijn/haar beste beentje (voetje?) voor zet. Een top event, voor herhaling vatbaar. Count us in volgend jaar!

  Lees meer

 • 15 jun. 2023
  Global Wind Day event in Servië

  Elicio Servië vierde dit jaar Global Wind Day met een groots event. Het weer zat mee, de leerlingen waren enthousiast, het was een groot succes! De Minister nam ruim de tijd om de kinderen toe te spreken en toonde zelf veel interesse. De toekomst ziet er groen uit voor Servië!

  Lees meer

Top