Nieuws

 • 8 mei 2023
  Top 3 meest sportieve bedrijf van Vlaanderen!

  In januari werden we genomineerd voor de allereerste Sportbedrijf-Awards. Aan de bijna honderd inzendingen te zien zit Vlaanderen duidelijk niet stil, en daar kunnen we alleen maar blij om zijn! Dat we uiteindelijk geëindigd zijn als het op één na sportiefste bedrijf van Vlaanderen ‒ met een eervolle vermelding voor de meest ludieke en creatieve sportieve actie ‒  daar zijn we uiteraard fier op! 

  Lees meer

 • 24 apr. 2023
  Elicio in Voka Ondernemersmagazine

  Voka Magazine interviewde CEO Alain Janssens en Sales-, HR- en IT Director Andries Teerlynck in het kader van dossier Haven en Blue Economy. "De Elicio projectportefeuille is goed gevuld. Met de wind in de wieken zetten we volop in op nieuwe projecten in binnen- en buitenland". 

  Lees meer

 • 7 apr. 2023
  Ons consortium BayWa r.e. - Elicio krijgt het Breizh Content© label!

  In het kader van de aanbesteding AO5 kreeg het BayWa r.e. - Elicio project Pennavel het Breizh Content-label toegekend. Dit label toont onze sterke wil en inzet om de ontwikkeling van de lokale industrie te ondersteunen door in te zetten op maximale integratie.

  Lees meer

 • 6 apr. 2023
  Een geslaagde "journée éolien flottant" in Port la Nouvelle

  Op woensdag 05 april was ons consortium BayWa r.e. - Elicio uitgenodigd op de "Journée éolien flottant" in Port-la-Nouvelle. Dit evenement bracht meer dan 240 spelers in de lokale offshore sector bijeen. Een ideale gelegenheid om samen met hen  Mestrèl verder uit vorm te geven.

  Lees meer

Top