Nieuws

 • 20 mei 2022
  "Seazing" the day

  Op 10 mei kregen enkele gelukkige collega's een last-minute ticket om aan te sluiten bij een bezoek aan ons offshore windpark Norther. De weersomstandigheden waren gunstig. It was just a perfect day!

  Lees meer

 • 6 mei 2022
  Windenergieproject Balen officieel geopend: burgers kunnen mee participeren

  Elicio en burgercoöperatie Campina Energie huldigden de twee Enercon windturbines officieel in. De grootste afnemer van de windenergie wordt drinkwatermaatschappij Pidpa, waardoor de pompinstallaties op het terrein nagenoeg volledig op groene energie kunnen werken. Met de zon en de wind van de partij, was het een ideaal moment om hernieuwbare energie te vieren.

  Lees meer

 • 19 apr. 2022
  Voka kiest Elicio als voorbeeld bedrijf goede gezondheid en welzijnspromotie

  VOKA stelt in elk nummer van zijn magazine Ondernemers een van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties voor. Voor editie 7 koos VOKA voor Elicio als beste voorbeeld van SDG nummer 3: het verzekeren van een goede gezondheid en het promoten van welzijn. 

  Lees meer

 • 16 mrt. 2022
  Studenten op werfbezoek in Bassenge

  Leuk bezoek vorige week woensdag 9 maart in Bassenge!

  Studenten rechtspraktijk van maar liefst vier hogescholen (EPHEC Brussel, UCLL Leuven, HELMo Luik en HOGENT) kwamen een kijkje nemen op onze werf waar we momenteel negen turbines aan het bouwen zijn. 

  Lees meer

Top