OVER Elicio

Duurzame energieproducent. Opgewekt door wind, natuurlijk!


Windenergie is een van de snelst groeiende energiebronnen ter wereld. Logisch, deze duurzame vervanger van fossiele brandstoffen biedt dan ook vele voordelen:

 

  • Windenergie is een zuivere, duurzame energiebron;
  • Het windaanbod is overvloedig en onuitputtelijk;
  • Windenergie is kosteneffectief;
  • Hernieuwbare energie creëert jobs, zorgt voor industriële groei én concurrentievermogen;
  • Windturbines voelen zich overal thuis, zowel op land, als op zee.

 

Elicio heeft dat goed begrepen. We zijn een jonge, ambitieuze energieproducent en zorgen voor een duurzame en betere leefwereld voor iedereen. Ons ‘no-nonsense’ team - met een groot hart voor wind! - bulkt van de ondernemersmentaliteit. Daardoor waren we pioniers die in België snel het belang van on- en offshore wind inzagen.

 

Op die manier bouwden we in korte tijd heel wat in-house expertise op, waardoor Elicio ondertussen een internationale speler geworden is in de sector, met windparken in België, Frankrijk, Servië, ….

 

We beheersen alle facetten van hernieuwbare energie. We contracteren en coördineren succesvol windenergieprojecten in binnen- en buitenland. We bouwen onze hoogtechnologische installaties in samenwerking met dynamische partners, en exploiteren de resulterende windparken voor hun volledige levensduur en meer. Met de blik strak gericht op volledige duurzaamheid, de belangen van de omgeving, de uitdagingen van het milieu én de wetenschappelijke evoluties in de sector. 

Top