Stakeholder workshop CORDOBA

20 oktober 2022

Het CORDOBA-project heeft als doel de inzichten in en kennis van offshore hybride netten te vergroten. Daarnaast worden er rekeninstrumenten en modellen ontwikkeld om dergelijke netten te ontwerpen en te bedienen, en in te investeren. Zo krijgen industriële partners de mogelijkheid om wereldwijd nieuwe markten aan te boren.

Elicio is een partner binnen het CORDOBA project en gaat er samen met de partners voor om de uitdagingen die daarbij horen aan te pakken. Het project werd opgestart in januari 2021 en loopt nog tot december 2023. 

Hoog tijd dus om nog eens een tussentijdse evaluatie te organiseren, en dat koppelen we graag met een stakeholderworkshop, waar kennis en ervaringen worden uitgewisseld. Na de lunch volgde een Advisory board meeting. We beëindigden de dag met een offshore visit naar ons windpark Norther, in - voor oktober - ongezien zomerse omstandigheden. Even het hoofd leegmaken en uitwaaien…. om met frisse ideeën het CORDOBA project meer vorm te geven! Just a perfect day! 


Met dank aan alle partners, de betrokken clusters, de klankbordgroepen, VLAIO, en vooral de hosts of the day: Otary & Norther
 

Top