Elicio aanwezig op Floating Offshore Wind-evenement in Aberdeen

3 september 2021

Floating offshore windenergie staat aan de vooravond van een enorme transformatie, nu de stap gezet wordt van proefprojecten naar commerciële windparken.

 

Welke evoluties op het vlak van infrastructuur en technologie en welke marktontwikkelingen zullen de noodzakelijke kostenverlagingen mogelijk maken om de ontwikkeling van drijvende offshore windenergie te versnellen?  Het RenewableUK en Scottish Renewables Floating Offshore Wind-evenement brengt de vooruitgang in kaart in een cruciaal jaar van aanbestedingen en aankondigingen. Diverse spelers uit de offshore windindustrie komen op 15 en 16 september 2021 bijeen op de RUK-conferentie in Aberdeen. 


Floating Energy Allyance (FEA) zal er als inschrijver voor de ScotWind-tender voor floating offshore windenergie aanwezig zijn. Floating Energy Allyance heeft drie partners: Elicio, internationale producenten van hernieuwbare energie en pionier in offshore wind in België; BayWa r.e., wereldwijd toonaangevend bedrijf voor hernieuwbare energie; en de ontwikkelaar van drijvende windtechnologie BWIdeol. Bezoek ons en bespreek samen met onze experts de rol die floating offshore windenergie kan hebben in de energietransitie.


Bezoek ons op #FloatingWind21. Stand 16.


 

Top